Recept
Geef deze kleurrijke buddha bowl nog meer smaak met de mosterd-dille dressing van Gouda’s Glorie. In een handomdraai heb jij een heerlijke vega(n) salade!
- Aantal personen: 2 personen
- Bereidingstijd: 30 minuten
Bereidingswijze
- Bereid de quinoa volgens de verpakking en verdeel deze over twee bowls.
- Snijd de avocado in plakjes. Rasp de komkommer en de courgette in dunne reepjes. Snijd de rode kool fijn en halveer de tomaatjes.
- Meng de sla met de Mosterd-Dille dressing.
- Verdeel alle groente over de twee buddha bowls en breng op smaak met peper en zout.
- Varieer ook eens met andere ingrediënten zoals kikkererwten, (gegrilde) zoete aardappel en tempeh
Maak het lekker met
Gouda’s Glorie
Gouda’s Glorie Pure Vegan Mosterd-Dille Dressing
Gouda’s Glorie Pure Vegan Mosterd dressing is een zoete romige dressing met mosterdzaden en een vleugje dille. De dressing is 100% plantaardig en geschikt voor vegetariërs en veganisten.
Meer Gouda’s Glorie dressings